fredag den 11. marts 2011

Rollkur

Rollkur - Det er da vist noget fanden har skabt!

De fleste har nok efterhånden hørt begrebet Rollkur, og den store debat denne form for ridning har ført med sig. Gudske tak og lov er der da nogen former for ridning, der skaber store protester og spørgsmålstegn ved, hvad der er acceptabelt! 

Jeg har her fundet nogle film, som ikke er for sarte sjæle. Det er virkelig sørgeligt at se på, men gør det og spørg dig selv, om det ikke er på tide, at vi åbner øjnene, råber op og banker i bordet! 

VIGTIGT: Bør ikke ses af heste med dårligt hjerte eller hopper i fol!






Det frustrerende er bare, at det skal nå at komme så langt ud og blive så ekstremt, før der faktisk er nogen, der protesterer. :.( 

Grunden er måske, at vi alle ved, at vi ikke ene mand/kvinde kan rede hele verden, og så er det nemmere slet ikke at gøre forsøget. Men vi kan alle starte med de heste og hestemennesker omkring os. Hvad vil du acceptere? Hvad vil du se på, når du deler ridebane med andre ryttere? - Forhåbentlig ikke den form for ridning du lige har set ovenfor, for så er der da vist gennemtræk i overetagen! Forhåbentlig har vi alle det til fælles, at vi vil vores heste det bedste, og dem uden den indstilling, burde aldrig røre en hest, (og slet ikke med en ildtang!) 

Et simpelt budskab fra mig...     
                                                  Lotti:) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar